Varnæs Lærkevej 13, Varnæs, 6200 Aabenraa

Skøn villa i Varnæs med udsigt til kirken

Nu udbydes denne skønne villa på Varnæs Lærkevej 9. Ejendommens beliggenhed er i et hyggeligt parcelhuskvarter, hvor boligen ligger for enden af den lukkede lomme. Ikke nok med det har du fra køkkenbordet udsigt udover marker, over til byens flotte kirke. Varnæs er en hyggelig landsby med et super lokalsamfund som har mange ildsjæle. Udover den skønne natur og strand, byder byen blandt andet også på folkeskole fra 0.-6 klasse, SFO og pizzeria. Samtidig kan indkøb klares hos den lokale købmand i nabobyen Bovrup, hvor der også er en oplyst cykelsti som forbinder byerne. Derudover er der hverken langt til Aabenraa eller Sønderborg som har utrolig meget at byde på.

Boligen er en rødstensejendom med vinduer af træ og et solidt eternittag. Planløsningen byder på et funktionelt bryggers med håndvask samt plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I samme afdelingen finder vi også boligen 3 soverum, i samme afdeling er der og et fint badeværelse med både bruseniche og spabad. Det velfungerende køkken er med hvide fronter og plads til spisebordet, hvor udsigten kan nydes imens aftensmaden bliver indtaget. Husets samlingspunkt er den store vinkelstue, med brændeovnen som bidrager til hyggen. Fra stuen har du adgang til isolerede udestue, som forlænger sæsonen i både forår og efteråret - her kan mange gode stunder nydes!

Haven er nem at holde da den primært er udlagt i græs. Terrassen vender mod vest, så her har man eftermiddag og aftensol. Det indbyder til hyggeligt samvær og gode grillaftener om sommeren. Derudover der plads til lidt hobbyværksted som ligger i forlængelse af garagen.

Fra boligen er der hverken langt til skolen, institution eller boldbanerne - her kommer dagligdagen til at glide let for børnefamilien. Kunne dette være dit nye hjem? Så book din fremvisning på tlf. 73611100.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.