Jernbanegade 1K, 6200 Aabenraa

Andelsbolig med altan i hjertet af Aabenraa

Drømmer du om en fin andelsbolig i hjertet af Aabenraa? Så skal du ikke lede længere. Man kommer ikke til at bo mere centralt i byen end på Jernbanegade 1K, hvor du har gågaden som nabo og der er under 1 minuts gang til indkøb. Her kommer dagligdagen til at glide let for hvem som helst.

Andelsboligen byder på 100 kvadratmeter og er indrettet med køkken med hvide fronter og godt med skabsplads. Her er ligeledes plads til spisebord. Badeværelset er lyst, med bruseniche og plads til vaskemaskine. Derudover er der 2 gode værelser, hvoraf det ene har indbygget skabe med skydedør. Fortsætter vi ind i andelen, kommer man til boligens store stue hvor der er plads til sofaområde og fjernsyn, samt plads til større spisebord, når der kommer gæster på besøg. Sidst men ikke mindst er der en skøn sydvendt altan, som inbyder til hyggelig stunder når sommeren kalder. I entréen som også bliver benyttet som fordelingsgang er der flere indbyggede skabe, så der er der godt med plads til opbevaring, sko og overtøj.

I bygningen er der ligeledes elevator, så folk i alle aldre kan komme op og ned i ejendommen uden problemer. I kælderen er der er et fælles gildesal med køkken, med plads til op med 40 gæster. Gildesalen kan frit benyttes efter aftale med foreningen. Derudover er der i kælderen til hver andelsbolig et fint lille aflåst depot, med plads til opbevaring af diverse.

Skal du bo i Aabenraas centrum i en god og sund forening, så er Jernbanegade 1K det rigtige for jer! Vi glæder os til at vise boligen frem for jer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.