Gammel Tinglevvej 24, Stubbæk, 6200 Aabenraa

Fin villa tæt på skole og idrætsanlæg

På Gammel Tinglevvej 24 i Stubbæk udbydes denne gode bolig til salg. Stubbæk er en by i udvikling med en rigtig god folkeskole fra 0-9 klasse samt et veldrevet idrætsanlæg, hvor mange fritidsaktiviteter kan udøves. Samtidig er der inden for de senere år etableret en rigtig fin naturpark og discgolf bane, som indbyder til aktivleg og gode stunder. Alt dette er inden for rækkevidde efter ganske få minutters gang fra ejendommen, så her kommer dagligdagen til at glide let for hele familien.Boligen er en pæn og velholdt rødstensejendom fra 1948 som løbende er blevet renoveret og vedligeholdt. Her får man en fin villa i 1½ plan som byder på 167 kvm. Når du træder ind i boligen, kommer du ind i entréen hvor du videre herfra har adgang til stue og køkken. Køkkenet er fint og velfungerende med spiseplads. Her er der mulighed for køber at vælte en væg ind til værelse og lave køkken-alrum hvis det ønskes. Huset rummer 2 stuer, så du både har plads til tv-stue til hverdagen, og en fin spisestue til når gæster kommer på besøg. Derudover rummer stueetagen også et fint soveværelse, hvor der er herfra, er adgang til et rummeligt badeværelse med bruseniche. Ikke nok med det byder ejendommen også på en fin renoveret udestue, hvor mange gode stunder nydes - også i foråret og efteråret. Sidst men ikke mindst et fint bryggers hvor vasketøjet kan ordnes.
På 1. salen finder vi en stor stue som har mange anvendelsesmuligheder fx. til kontor eller legerum. Derudover er der 2 gode værelser og et toilet.
Mod syd er en fin anlagt have med bede og flere hyggelige kroge - her står solen det meste af dagen. Mod nord har du en mere lukket have, hvor der er flisebelagt terrasse hvor privatlivet kan nydes i ro og mag. Bilen holder du i tørvejr i den lukkede garage med el-port. I forlængelse af garagen er der også et disponibelt rum, hvor der er plads til kummefryser og haveredskaber.
Velkommen på Gammel Tinglevvej 24!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.