Ravsted Skolegade 33, 6372 Bylderup-Bov

Skønt hus i Ravsted!

Ravsted er en skøn lille landsby med knap 500 indbyggere. Byen ligger centralt i landsdelen med kort afstand til Tinglev, og på en kort køretur er du i Aabenraa eller Tønder inden for 25 min. Byen har et super foreningsliv med mange frivillige ildsjæle. Der kan udøves diverse idrætsgrene på byens idrætsanlæg, mulighed for at blive spejder eller bade i byens udendørs badeanlæg ved Ravsted fritidscenter. Byen har både en dansk og tysk børnehave samt skole, som giver mange muligheder.
I denne skønne by udbydes

Ravsted Skolegade 33 til salg! Boligen fra 1979 er rigtig fint parcelhus med eternittag og sprossede PVC-vinduer. Boligen byder på et godt anvendeligt bryggers hvor der er gasfyr, vask og plads til vaskemaskine. Fra bryggerset er der adgang til husets køkken fra 90'erne, hvor der er god spiseplads. Her er der også mulighed for køber at åbne op ind til stuen, så man får køkken-alrum. Husets samlingspunkt er den store stue med et godt lysindfald fra de store vinduespartier mod vest. Her er rig mulighed for både at indrette spisestue samt tv-stue i samme rum.

Derudover rummer huset også 3 gode værelser, et fint badeværelse med bruseniche samt entré.
Huset har en rigtig fin og lukket have, hvor privatlivet kan nydes. Her er også en vestvendt terrasse, hvor solen står på ved eftermiddag og aften. På bagsiden af huset er der en stor overdækket terrasse, så du kan sidde i tørvejr uanset hvad det danske vejr byder på. Ikke nok med det er der en fin lukket garage, hvor der også er plads til opbevaring og lidt hobbyværksted. Værd at nævne er at man fra boligen er i gåafstand til både børnehave, skole og indkøb - her kommer man til at bo godt!
Velkommen til Ravsted Skolegade 33!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.