Møllegade 2, Hellevad, 6230 Rødekro

Villa med potentiale i Hellevad

Hellevad er en hyggelig by med et godt lokalsamfund og 500 indbyggere. Byen har et godt foreningsliv og idrætsanlæg hvor flere forskellige idrætsgrene kan udøves. Hellevad har også en tankstation med kiosk og på Hotel Kløver Es kan et godt måltid nydes. Byen ligger centralt med kort afstand til både Rødekro, Aabenraa, Løgumkloster og Toftlund.

På Møllegade 2 kan du erhverve denne fine rødstensejendom, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg. Villaen byder på 132 kvadratmeter i 1½ plan + 15 kvadratmeter udestue. Ejendommen er opvarmet med fjernvarme og har nogle gode rammer.

I boligen træder man ind i et fint bryggers hvor vasketøjet kan ordnes, har også et depot til opbevaring af støvsuger mm. Fra bryggerset har du adgang til et fint og velfungerende køkken med spiseplads. Boligen byder også på 2 rummelige stuer, som kan anvendes og indrettes efter behov og ønsker. Derudover er der et badeværelse med bruseniche og en skøn velholdt havestue, hvor størstedelen af sæsonens vejr kan nydes. På 1. salen er der 3 gode værelser og et toilet.

Mod vest har du en fin lukket have, hvor eftermiddag og aftensolen kan nydes. Her er også anlagt en mindre terrasse, så man kan grille og sidde ude ved havebordet, når sommeren indbyder til det.

Kom og se på mulighederne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.