Løkkegårdsvej 66, 6230 Rødekro

Stor attraktiv villa i Rødekro

Nu udbydes Løkkegårdsvej 66 i Rødekro til salg, og det er nu I skal stille skarpt. Ejendommen er en muret og pudset ejendom fra 1877, som fremtræder pænt, nymalet og velholdt! Boligen har bl.a. fået helt nyt eternittag i 2021, så denne tunge post skal der ikke tænkes på de næste mange år. Ejendommen er opvarmet med jordvarme, samt en pille brændeovn.

Boligen byder på hele 232 kvadratmeter i 1½ plan, så her er der plads til den store familie. Man træder ind i husets renoverede bryggers fra 2020 med håndvask og plads til vaskemaskine. Her er også 2 store indbyggede skabe, så sko og overtøj kan pakkes væk. I forlængelse af dette er et stort isoleret og opvarmet rum, hvor der er plads til at tørre vasketøj, have kummefryser med mere.Køkkenet er et Kvik Køkken fra 2015 med hvide elementer. Køkkenet er anvendeligt og med en god spiseplads. Et godt rum at være i. Fra køkkenet er der adgang til stueetagens badeværelse. I denne afdeling ligger der også et stort lyst soveværelse.

Går man videre i boligen kommer man til husets 2 stuer - inddelt i en tv-stue og en stor spisestue. Begge rum indbyder til gode stunder selv eller sammen med familie og venner. I stueetagen finder vi endnu et værelse, som i dag er indrettet til kontor. Fra entréen er der adgang til husets kælder, hvor der er mulighed for opbevaring, vinkælder og kælderkolde øl.

På 1. salen er der hele 4 gode værelser, alle i størrelser så hele familien får mulighed for at udfolde sig. Derudover endnu et badeværelse med vinylgulve og bruseniche. Hele loftsetagen er med nyt gulv og nymalet, klar til indflytning.

Ved husets gårdsplads er der en dobbelt garage, opført i 2009, med el-porte og plads til 2 biler, havetraktor og andet opbevaring. I forlængelse af garagen finder man et isoleret hobbyværksted, hvor du har plads til værktøj og cykler. Mellem hus og garage er en skøn flisebelagt terrasse.

Sidst, men ikke mindst er der en skøn sydvendt have, hvor solen står det meste af dagen. Haven er dejlig lukket og privat, og mange gode stunder kan nydes på den flisebelagte terrasse. Derudover står der et drivhus, hvor der gror en fin vin.
Bestil din fremvisning på Løkkegårdsvej 66 - vi glæder os til vise ejendommen frem for jer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.