Bovrup Kirkevej 64, Bovrup, 6200 Aabenraa

Flot landejendom i naturrige omgivelser

Bovrup er en lille hyggelig landsby beliggende mellem Aabenraa og Sønderborg. I Bovrup har du købmand, børnehave og dagpleje så her kommer det til at glide let for børnefamilien. Førhen var Bovrup og Varnæs meget opdelte landsbyer, det gør sig ikke gældende den dag i dag, og de deler stortset alt. Det kommer også til udtryk af gode cykelstier, som fører til Varnæs skole på 5 minutter, hvor der er folkeskole fra 0-6 klasse. Varnæs/Bovrup har også et rigtig godt foreningsliv og gode idrætsfaciliteter, som gør området attraktivt.

På Bovrup Kirkevej 64 udbydes nu denne flotte landejendom! Ejendommen blev bygget i år 1700 og er løbende blevet vedligeholdt og derfor fremtræder i rigtig fin stand. Stuehuset har i 2007 fået nyt tegltag, og vinduer er også i god stand - de tunge poster skal man ikke tænke på de næste mange år. Boligen rummer 343 kvadratmeter, hvor der er mulighed for at udnytte mere af boligen på 1.salen. I stueetagen er boligen indrettet med hele 5 værelser, så her er plads til hele familien. Derudover rummer ejendommen også 2 stuer - oplagt til en tv-stue samt spisestue, til når der kommer gæster på besøg. Den ene stue har direkte udgang til boligens terrasse. I denne afdeling finder vi også husets køkken fra 2000 med ø, hvor ligeledes er spiseplads. Ikke nok med er der også 2 badeværelser, det ene med spa og bruseniche det andet med bruseniche. Sidst men ikke mindst er der et super anvendeligt bryggers hvor vasketøjet kan ordnes. Går vi op på 1 salen, finder vi et lækkert multirum hvor der er rigeligt med plads til at udfolde sig kreativt eller aktivt.

På den anden side af gårdspladsen ligger ejendommens staldbygninger, hvor der er rig mulighed for at holde heste eller andet dyrehold. Her er også en gildesal, hvor gode bekendtskaber kan inviteres til fest. Denne bygning har også nyere tag, hvor der kom solceller på i 2012 mod syd. Derudover har huset også en rigtig fin og lukket have, med et flot blodbøgstræ. Til ejendommen er der yderligere 1,8 HA agerjord, som er oplagt til hestehold.

Drømmer du om landlig idyl og en skøn bolig med plads? Så skal du bestille din fremvisning på Bovrup Kirkevej 64.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.