Lønholt 27, Loddenhøj, 6200 Aabenraa

Hyggeligt sommerhus tæt ved vandet

På Lønholt 27 ved Loddenhøj har vi fået dette super hyggelige sommerhus til salg. Her får du en af de bedste beliggenheder i området, i form af du kun har omtrent 200 m til vandet og samtidig udsigt til skov fra den sydvendte terrasse. Der er ligeledes ganske kort afstand til Loddenhøjs kiosk, efter 5 minutters kørsel er du i Løjt Kirkeby med indkøbsmuligheder og et kvarter fra Aabenraa.

Sommerhuset byder på 73 kvadratmeter med en super planløsning. Huset byder på en stor stue med brændeovn, hvor der både er plads til sofaområde og spisebord. I åben forlængelse er der et fint og velfungerende køkken. Videre herfra finder du det rummelige badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine. Derudover rummer sommerhuset også 3 gode værelser, med hele 6 sovepladser - her er plads til hele familien.

Fra stuen har du adgang til den niveaudelte træterrasse, der inviterer til hygge og samvær i den danske sommer. Terrassen vender mod syd, så her bager solen det meste af dagen. Haven er hyggelig og nem at holde, da den primært er udlagt i græs og omkranset af hæk, så privatlivet kan nydes i ro og mag.

Derudover er der en stor grusbelagt indkørsel, hvor der er en mindre carport med et større redskabsskur i forlængelse.

Ønsker du ægte sommerhus stemning med kort afstand til stranden, så er Lønholt 27 et godt bud!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.