Funkevej 10, 6230 Rødekro

Indflytningsklar villa i Rødekros centrum

Drømmer du om en fin lille villa, med en skøn lille have som er nem at holde? Samtidigt kort til indkøb, bager, banken eller til togstationen - så er det på Funkevej 10 du skal stille skarpt!
Villaen fra 1967 er en pæn og velholdt ejendom, hvor man ikke skal tænke på de tunge poster de næste mange år frem. Boligen fik nyt tag i 2010, og i 2003 kom der nye PVC-vinduer hele vejen rundt. I samme ombæring blev ejendommens skønne udestue etableret. Træder vi ind i boligen kommer vi til husets fine HTH-bryggers fra 2015 med vask, hvor der både er plads til vaskemaskine, tumbler og fryser. Fra bryggerset er der adgang til et fint børneværelse. Der er ligeledes adgang til det nyere køkken fra HTH, hvor der er spiseplads. Videre færden sker via fordelingsgangen, hvor der er endnu et fint børneværelse. Stuen er stor og lyst indrettet med plads til sofaområde samt spisebord. I åben forlængelse finder vi den nyere udestue, som ligeledes bidrager med et godt lysindfald. Fra udestuen er der adgang til ejendommens store terrasse.
Ejendommen har en fin flisebelagt indkørsel, hvor du kan køre bilen i tørvejr i den lukkede garage. Bag garagen har du fin græsplæne med bål sted, hvor der er plads til leg og boldspil for børnene. Mod nordvest har du en fin integreret samt overdækket terrasse, så man kan sidde udenfor i alt slags vejr.
Alt i alt en rigtig fin villa, som er lige til at flytte ind i! Har det lokket din interesse, så bestil din fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.