Korupvej 30, 6372 Bylderup-Bov

Idyllisk landejendom med mulighed for hestehold

Imellem Ravsted og Klovtoft finder du denne idyliske landejendom i hyggelige omgivelser nær den lille landsby, Korup.

Boligen, er en skalmuret ejendom fra 1760, som løbende vedligeholdt og fremstår i dag med PVC vinduer fra 00´erne og tegltag fra 2010. Ejendommen har et samlet boligareal på 336 kvm. i 2-plan og opvarmes med pillefyr, som nemt varmer hele huset op.

Stueetagen byder på et stort bryggers, som giver rig mulighed og plads til udfolde sine kreative evner. Herfra er der adgang til soveværelset med walk-in og badeværelse, hvor der er også er adgang til en sauna. Fra bryggers er der ligeledes adgang til entre, som giver adgang til endnu et badeværelse, stuen og et fint landkøkken. Fra køkkenet kommer man ind i en dejlig lys stue med adgang til den sydvendte terrasse. Fra stuen er der udsigt ud over markerne, som man har mulighed for at leje, så man frit kan have sine heste til at udfolde sig på græsmarkerne. I entréen fører trappen op til 1. sal, som også giver mange gode kvm at boltre sig på. 1. salen er indrettet med gode 3 værelser og en stor stue med store vinduer, så man også herfra kan nyde udsigten over markerne.

Boligen ligger på en 2.681 kvm. stor grund, som primært er udlagt i græs/mark - dertil ligger der ca. 2 ha jord bag ved ejendommen, som en køber også har mulighed for at leje

Korup ligger blot omkring 22 kilometer fra Aabenraa og 25 kilometer fra Tønder - så du har mulighed for at nyde godt af de større byer uden at skulle ud på en længere køretur.

Ring - vi er klar til at fremvise denne hyggelige ejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.