Rise Bygade 17, Rise, 6230 Rødekro

Charmerende ejendom tæt på skole, indkøb og meget mere!

På Rise Bygade 17 har vi fået denne unikke ejendom til salg. Ejendommen fra 1922 er løbende blevet renoveret og vedligeholdt - Der er bla kommet nyt metalpladetag inden for de senere år.
Boligen byder på 125 kvadratmeter fordelt på 2 plan. Stueetagen er indrettet med med et fint og funktionelt køkken, hvor du har plads til spisebord. I åbent forlængelse finder du en fin opholdsstue, hvor du har brændeovn som bidrager til hyggen og varmen i de lidt koldere måneder. Badeværelset er i hvide klinker og med bruseniche. Fra badeværelset er der ikke langt til rent tøj, da du herfra har adgang til et fint walk-in closet. På 1. salen finder vi husets 3 gode værelser. Derudover har boligen en god anvendelig kælder med 2 disponible rum, hvor ejer i dag bruger det ene som vaskerum.
Har du hobby der kræver lidt plads, byder ejendommen også velkommen til dette. Du finder nemlig et fint hobbyrum på 38 kvm som førhen har været butik - dette rum har mange anvendelsesmuligheder. Derudover finder man i forlængelse også 2 gode rum fordelt på 2 etager, hvor du ligeledes har godt med plads. Ikke nok med det kan bilen også holde i tørvejr i carporten.

Haven er godt lukket af så privatlivet kan nydes i ro og mag, og byder på mange hyggelige kroge. Her er bla. en fin terrasse udlagt i fliser og en fin glas-pavillion som kan forlænge sommeren.
Fra ejendommen har du ganske kort afstand til indkøb, Fladhøj hallen samt skole og ikke mindst til Rødekro's industriområde som har meget at byde på! Bestil din fremvisning og mærk den hyggelige stemning. Et unikt hus som skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.