Løjt Feriecenter 1 14, 6200 Aabenraa

Sommerhus med udsigt!

Ved Løjt Feriecenter ligger dette skønne sommerhus med storartet udsigt til skov og vand fra stuen og terrassen. Sommerhuset er på 67 kvm og er opført i sortmalet træ med rødt cementtagstenstag. Inde i sommerhuset er der røde klinker og trælofter. Her er blandt også en indbygget pejs, som bidrager med varme og hygge i de lidt koldere tider.

Sommerhuset er indrettet med 2 gode værelser, hvor der i alt er 4 sovepladser. Køkkenet med spiseplads er fint og velfungerende, og har et godt lysindfald fra de mange vinduer. Husets opholdsrum den fine stue, har ligeledes et godt lysindfald som er med til at skabe et skønt opholdsmiljø. I stuen er der rigeligt med plads til sofaområde og indbyder til mange hyggelige timer i familie og venners selskab. Sidst men ikke mindst et fint badeværelse i babyblå klinker, med bruseniche og gulvvarme. Mod syd er en flisebelagt terrasse, hvor solen står på det meste af dagen og en skøn udsigt kan nydes. Værd at nævne er at der er indlagt fibernet i sommerhuset.

Sommerhuset har en rigtig god beliggenhed kun 400 meter til skøn badestrand, og 200 m til kiosk. Her også fælles swimmingpool, minigolf, møntvaskerier, restaurant og andet. Derudover er der er kun 5 minutters kørsel til Løjt Kirkeby med dagligvarebutikker og 15 minutters kørsel til Aabenraa.

Overordnet et rigtig fint sommerhus i en veldrevet ejerforening. Så går du med drømmen om at holde ferie i eget sommerhus, så tøv ikke med at bestille din fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.