Frueløkke 20, 6200 Aabenraa

Skøn bolig på endegrund i et roligt kvarter

I et roligt kvarter på Frueløkke ligger denne gode ejendom, som har et flot arkitektonisk udseende i form af forskudt tag. I rødstensejendommen er der træ/aluvinduer fra 2003 og er opvarmet med fjernvarme samt varmepumpe fra 2019. Fra ejendommen er der hverken langt til indkøb i Rema 1000, fritidsaktiviteter og Høje Kolstrup skole via de gode stisystemer. Samtidig er du i Aabenraas centrum på under 5 minutter i bil, og her er også gode busforbindelser til både Rødekro og Aabenraa.

Boligen er et kædehus som ligger i en lille hyggelig klynge lige op ad et grønt areal. Husets 94 kvadratmeter har en utrolig god planløsning som passer til førstegangs køberne, den mindre familie, seniorer eller enlige. Fra den tilbyggede entré med plads sko og overtøj, træder man ind i stuen med loft til kip. Her er der rigeligt med plads til både spisebord og sofaområde. I forlængelse af den åbne stue, ligger det velfungerende køkken med hvide elementer. I køkkenet er der lyst og lækkert grundet ovenlysvinduerne som bidrager til et godt indemiljø. Videre herfra finder man et bryggers i gangarealet, hvor der er plads til vaskemaskine. Badeværelset er rummeligt, med skabsplads og stor bruseniche. I boligen er der et stort fint soveværelse med indbyggede skabe, derudover 2 rigtige gode børneværelser.

Fra stuen har du adgang til den flisebelagte terrasse, hvor der er plads til havebord og grill, her kan privatlivet nydes i ro og mag. Den vestvendte have er primært udlagt i græs som er omkranset af en flot paradisæblehæk. I haven står også et fint drivhus hvor afgrøder kan dyrkes. Bilen holdes i tørvejr i carporten, hvor der i forlængelse er et isoleret redskabsrum med plads til kummefryser og tørretumbler. På den nordlige side af boligen er en ekstra indkørsel så der er plads til bla. trailer og gæster kan parkere. Her er også et skur til opbevaring af haveredsskaber, så de er lige ved hånden til havearbejdet.
En pæn og velholdt ejendom, som er lige til at flytte ind i, dette afspejler sig også i de flotte rapporter som er udarbejdet. Book din fremvisning på Frueløkke 20 allerede i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.