Bag Hjelm 28, 6200 Aabenraa

Hyggelig villa med flot beliggenhed ud til Hjelm Skov

Med denne villa får du en hyggelig bolig med masser af muligheder og en skøn have med en overdækket terrasse. Herudover får du en god beliggenhed i nærheden af daginstitution, skole, indkøb og ikke mindst Hjelm skov.

Huset er på 123 m2, der giver plads til den spirende familie eller dem som ønsker en smuk beliggenhed tæt på naturen. Boligen rummer en fin spisestue beliggende ved det lyse og lækre Svane-køkken. Badeværelset er delvist renoveret med bruseniche. Hertil kommer to værelser og et soveværelse. Endelig en hyggelig stue med brændeovn. Du kan vælge at flytte direkte ind, men der er også et væld af oplagte muligheder, hvis du gerne vil modificere planløsningen og udnytte kvadratmeterne endnu bedre.

I haven kan du nyde solen, grille lækre bøffer og stresse af under halvtaget på terrassen i læ for vind og vejr. Bagerst på grunden ligger et udhus, der kan bruges til anneks eller som værksted for hobby håndværkeren. Fra haven er der direkte adgang til Hjelm skov, så her er fredeligt og idyllisk. Til ejendommen hører også en carport fra 2004.

Ejendommen ligger på en lille vej i den sydvestlige del af Aabenraa området som også byder på skole, børnehave, sportshal, idrætsanlæg samt et stort udbud af fritidsaktiviteter.

Dette er huset for dig, hvis du drømmer om en overskuelig bolig med nem have og en skøn beliggenhed i Aabenraa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.