Buen 182, 6200 Aabenraa

På Buen 182 et roligt kvarter har vi fået denne gode ejendom til salg. I denne lomme er der plads til at børnene kan stå på rulleskøjter og cykle på vejen uden de store bekymringer. Stubbæk er i en god udvikling med en rigtig god folkeskole fra 0-9 klasse samt et godt idrætsanlæg, hvor mange fritidsakvititeter kan udøves. Samtidig er der inde for de senere år etableret en rigtig fin naturpark og discgolf bane, alt dette kan nåes inden for ganske få minutter på både gåben og på cykel. Samtidig er der kun 5 minutters kørsel til Aabenraa hvor der er indkøbsmuligheder, uddannelsesinstitutioner og byen flotte og livlige gågade.
Boligen fra 1980 er pænt og velholdt og er løbende blevet moderniseret. I 2013 er der bla. kommet nyt tag og i samme ombæring er der kommet nyt listeloft. Samtidig er størstedelen af vinduerne blevet udskiftet i perioden mellem 2009-11. Boligen byder på 124 velindrettede kvadratmeter. Går du ind ad bagdøren træder du ind i et renoveret bryggers, hvor der er godt med plads til overtøj og sko, samt vaskemaskine og tumbler. Herfra har du adgang til et velfungerende køkken/alrum, hvor der er plads til stort spisebord. Her er lyst og lækkert grundet det store vinduesparti og direkte adgang til terrassen. Her finder du også huset børneværelser i gode størrelser. Fra køkken/alrum går du via den flotte franske dør ind til den store stue hvor der er plads til sofaområde og spisebord til når der er gæster på besøg. Fra stuen er adgang til det store soveværelse med indbyggede skabe. Fra soveværelset er der adgang det fine badeværelse fra 2011 med gulvvarme og bruseniche. Badeværelset er også tilgængeligt fra entréen, hvor der også er mulighed for at etablere et gæstetoilet hvis det ønskes.
Indkørslen er udlagt i grus, hvor du kan køre bilerne i tørvejr i den dobbelte carport. Her finder du også et isoleret hobbyværksted, hvor der er plads til værktøj, kummefryser og et spil dart. I forlængelse er et redskabsskur, hvor der er plads til trailer, havemøbler samt haveredskaber. Haven er en rigtig fin have som primært er udlagt i græs. Mod nordvest har du en overdækket terrasse hvor alt slags vejr kan nydes, og en åben terrasse mod sydvest - her er der sol det meste af dagen. I haven er der også et fint drivhus hvor afgrøder kan dyrkes eller solstrålerne kan nydes i både foråret og efteråret. Derudover er der også et mindre hønsehus som bliver brugt til opbevaring. Ønsker du en villa som er lige til at flytte ind i? Så book din fremvisning på Buen 182 i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.