Havretoften 22, 6200 Aabenraa

Velbeliggende villa med plads til hobby eller erhverv

Villa beliggende I den hyggelige by Felsted. Byen ligger centralt med kort afstand til større byer som Aabenraa, Sønderborg og Flensborg. Blot 10 minutters kørsel til motorvejen. I byen er der et rigt foreningsliv, gode børnepasningsmuligheder, skole til og med 9. klasse, et rigt udbud af udendørsaktiviteter samt indkøbsmuligheder.
Villaen ligger i et stille villakvarter nær skolen og den lokale købmand. Villaen i 1½ plan er indrettet med entré med adgang til værelse, stue, badeværelse og bryggers. Fra entreen går man ind i dejlig stue med brændeovn og adgang til stor spisestue. Fra stuen er der udgang til terrasse og nyere køkken. I stuen er der endvidere trappe til 1 sal. På 1. sal er der 4 gode værelser og et badeværelse.

Til villaen hører endvidere en dobbelt garage samt et stort, godt, rum der kan bruges til kontor, multirum eller den pladskrævende hobbyen.

Boligen henvender sig til den store familie eller familien, hvor der skal være plads til hjemmearbejde eller hobbyen, som kræver ekstra plads.

Vi er klar til at fremvise boligen, så giv os endeligt et kald.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.