Hovedgaden 9, Hellevad, 6230 Rødekro

Flot arkitekttegnet villa i Hellevad!

Hellevad er en skøn by centralt i Sønderjylland med omkring 500 indbyggere. Byen byder på et godt lokalsamfund med folkeskole fra 0.-6 klasse og børnehave. Samtidig er der rig mulighed for at blive aktiveret I Hellevad Idrætsforening, hvor man bla. kan gå til fodbold, badminton og petanque. Byen har også en tankstation med kiosk og på Hotel Kløver Es kan et godt måltid nydes. Byen ligger centralt med kort afstand til både Rødekro, Aabenraa, Løgumkloster og Toftlund.
Ejendommen er en fuldmuret arkitekttegnet villa fra 1996 og fremstår i god stand den dag i dag. Boligen byder på i 188 kvm fordelt ud på 2 plan. Fra hoveddøren går man ind i huset flotte entré, hvor der er god plads til overtøj. Herfra går man videre ind i huset hjerte i den store opholdsstue, hvor er både er plads til spisebord og sofaområde. Her kan man tænde op i husets brændeovn i de kolde måneder. Fra stuen er der åbent adgang til husets fine velfungerende køkken, hvor du også har plads til et spisebord. Fra både køkkenet og stuen har du direkte adgang til den flisebelagte terrasse. I stueetagen er der også et fint badeværelse med bruseniche og et bryggers med skabsplads, håndvask samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Værelset i stueetagen er lyst indrettet og her er plads til hele garderoben i de indbyggede skabe. På 1. salen finder man det store soveværelse, hvor man både har plads til sofa, seng og man kan nyde den friske luft og udsigt fra den franske altan! Derudover er der 2 gode børneværelser med fint lysindfald fra de flotte kviste og ikke mindst husets store badeværelse med både spa-bad og bruseniche. Ikke nok med det, så er der også gulvvarme i hele boligen! Haven har en fin græsplæne samt grus, og er derfor meget nem at holde. Mange gode stunder kan nydes på den fine terrasse som er i solsiden. Indkørslen er belagt med fliser, hvorfra du har adgang til ejendommens carport hvor der er plads til 2 biler, samt opbevaring af haveredskaber i redskabsrummet.
En rigtig fin ejendom som opfylder de fleste familiers behov. Book en fremvisning og se hvad Hovedgaden 9 alt har at byde på!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.