Nybølvej 8, Hjordkær, 6230 Rødekro

Charmerende villa med sydvendt have

Hvis I leder efter en charmerende og indflytningsklar villa, så er det her, I skal stille skarpt. Det får I nemlig med denne ejendom i Hjordkær, hvor omgivelserne er trygge, og afstanden til skole og indkøb er kort.

Hvis børn i skolealderen er blandt familiemedlemmerne, får de en meget let vej til Hjordkær Skole, som ligger blot en halv kilometer fra hoveddøren. Indkøb kan klares i Dagli'Brugsen under en kilometer væk, mens mulighederne for shoppeture findes i Aabenraa, hvis levende centrum nåes på under ti minutters kørsel.

Den smukke villa er opført i halvandet plan og har en iøjnefaldende facade med flere ovale vinduer og halvvalmet tag af glaserede Nibra-tagsten. Boligen byder på 163 m2, og med i købet følger også en opbevaringskælder på 6 m2. I haven får I en renoveret havepavillon, som ligger separat fra villaen, og ydermere er der en bjælkehytte med mulighed for overnatning. Det hele ligger på en 1.948 m2 stor grund.

Det store og flotte køkken er fra Aubo, hvor der bla er kommet nye klinker bag komfuret og ny emhætte i 2020. Det har forbindelse til to stuer, hvoraf den ene har en hyggelig brændeovn. Alle disse rum har et nydeligt Pitch Pine-gulv som er blevet slebet og hvidolieret i 2020. Resten af etagen består af et bryggers, et gæstetoilet og et opbevaringsrum. På førstesal får I en møblerbar repos, et lækkert badeværelse og tre gode værelser med fyrretræsgulve som ligeledes er blevet slebet og hvidolieret i 2020.

Når I sidder på terrassen, er der noget pænt at se på, hvad enten I vender blikket mod hus eller have.

Kort og godt er dette en velholdt villa som har fået et brush-up i ultimo 2020. En skøn bolig med masser af charme og en god beliggenhed. Bestil jeres fremvisning allerede i dag - vi glæder os til at vise Nybølvej 8 frem for jer! Hvis I ikke kan vente med en fremvisning, så prøv vores helt nye 3D fremvisning. Klik på linket og få din fremvisning fra hjemmet - så bliver det ikke lettere! -

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.