Toften 17, 6230 Rødekro

Familievilla i børnevenligt kvarter

På rolig villavænge, centralt i Hjordkær, finder du denne store familievilla med masser af plads. Villaen er opført i 1971 og Til/ombygget i 1996. Boligen rummer 163 velindrettede kvm + god og anvendelig kælder på 66 kvm. så her er masser af plads til den store familie. Villaen er beliggende på blind villavænge, hvor børnene trygt kan lege. Her er endvidere ikke langt til daginstitutioner, skole og indkøb.

Indeholder: Entre, gæstetoilet med gulvvarme, praktisk børneafdeling med to store gode værelser (mulighed for at etablere et 3.) + klinkebelagt badeværelse med gulvvarme og badekar med brus. Flot moderne køkken med karnap med spiseplads - Mulighed for at åbne op ind til spisestuen, så man får et dejligt stort og lyst køkkenalrum. Stor rummelig stue med udgang ud til flisebelagt terrasse. Tilbygning med stort soveværelse med gulvvarme og loft til kip.

Hjordkær er en velfungerende landsby og et godt og aktivt sted at bo for alle generationer. Byen byder på
et godt lokalt sammenhold og en aktiv idrætsforening. I Hjordkær finder du daginstitutioner, SFO og en god skole med skolegang op til 9. klasse. Her er endvidere en velfungerende Købmand samt gode busforbindelser til Rødekro og Aabenraa. Sidst men ikke mindst har byen et lokalråd , som består af folk fra byen, som alle brænder for at holde liv i byen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.